Varför Möller's?

Ett tryggt Omega-3 tillskott

Sedan 1854 har vi stöttat och förenklat skandinaviska familjers vardagsrutiner med omega-3 av bra kvalitet. En sked om dagen är allt du behöver!

Med omtanke för kommande generationer
Kommande generationer ska också få möjligheten att njuta av vildfångad fisk och skaldjur. Det är därför hållbarhet är så otroligt viktigt för Möllers.
Prisad för sin goda smak

Under flera år har Möllers torskleverolja tilldelats The Superior Taste Award av International Taste Institute i Bryssel, Belgien.

Utmärkt kvalitet och kontroll

All fiskolja vi använder rengörs noggrant och raffineras i flera steg och kontrolleras upp till åtta gånger under hela processen. Alla produkter från Möller's följer de strikta färskhetsstandarder som anges av Codex Standard for Fish oils och GOED (Global Organization for EPA and DHA Omega-3s)(www.goedomega3.com)

Möller's Tran kommer från 100 % vild nordostarktisk torsk

Möller’s Tran är en 100 % norsk produkt som kommer från och tillverkas i Norge med ingredienser av högsta kvalitet. Fisken fångas i det orörda vattnet utanför Lofoten och Vesteraalen i norra Norge, och är känd för sin rikedom på omega-3-fettsyror och vitamin A och D.

Allt som fångas används

Torsklever är en biprodukt av skrei och bidrar därmed till utnyttjandet av hela fisken. Eventuella rester från tillverkningen används för biobränsle och djurfoder. Att även tillverka biprodukter ger oss en helt cirkulär leveranskedja!

Historien om Lofoten
Historien om Lofoten

Tradition

Det omtalade fisket runt Lofoten har varit en självklar del av detta norska områdes historia i tusentals år.

Färsk fisk

Skreien (nordöstarktisk torsk) vandrar hundratals kilometer norrut i Barents hav, från polarisen till dess föredragna livsmiljö - Lofoten och den nordnorska kusten.

Renhet

Möllers produkter består endast av ingredienser av högsta möjliga kvalitet, vilket säkerställs av ett kvalitetskontrollsystem med extremt strikta krav.

1
Kvalitet & kontroll
Kvalitet & kontroll

All fiskleverolja som vi använder rengörs och raffineras noggrant i flera steg och kontrolleras upp till åtta gånger under hela processen. Faktum är att Möllers interna krav om produktens renhet är betydligt striktare än de som ställs av EU:s myndigheter.

Genom att använda råvaror från friska havsområden, såsom nordöstarktisk torsk från Lofoten, och noggranna kvalitets- och kontrollrutiner genom hela produktionen kan vi garantera våra kunder produkter av högsta möjliga kvalitet.

Hälsosamma produkter, tillförlitlig information
Hälsosamma produkter, tillförlitlig information

Ända sedan år 1854 har Möllers strävat mot att erbjuda konsumenterna de bästa och mest naturliga hälsoprodukterna, men också tillförlitlig information.

Fettsyrorna DHA och EPA, som är huvudingredienserna i Möllers produkter, är några av de bäst dokumenterade näringsämnena som finns på marknaden idag. EPA och DHA räknas som fleromättade fetter och finns naturligt i kallvattenfisk. EPA och DHA erbjuder en mängd fördelar, bland annat att bibehålla en normal funktion i hjärnan och ögats näthinna. De hjälper också till att reglera celldelningen och att bibehålla en hälsosam kardiovaskulär funktion.

Produkter med ett syfte

Möllers utvecklar och erbjuder bara produkter som vi människor verkligen behöver och som bidrar med bevisade fördelar för vår hälsa.

Stäng
;